Verlof aanvragen op flex-plannen

Voorheen kon je enkel op vaste plannen verlof aanvragen. Ook op flex-plannen kunnen tegenwoordig verlof aanvragen. Dit doe je door op het flex-plan te klikken en vervolgens klik je de verlof palmboom aan. Je komt op dat moment in de verlof dialoog terecht. Geef aan of het gaat om een hele dag, een dagdeel of een vrij in te geven aantal uren (Overige).