Vlot van start met Humanwave

Direct aan de slag met Humanwave? Met deze 6 stappen ben je binnen no time opgestart en helemaal klaar voor gebruik.

1. De eerste keer inloggen;
  1. Zodra jouw nieuwe omgeving klaar staat, ontvang je een uitnodiging voor toegang vanuit Humanwave. Klik op de oranje knop om de uitnodiging te accepteren met een social log in.
  2. Gefeliciteerd! Je hebt nu toegang tot Humanwave en kunt direct aan de slag!

2. Zet alle instellingen juist
  1. Ga naar Instellingen via Start in Humanwave en start met de inrichting.
  2. Voer de afdelingen en functies in en regel alle herinneringssignalen in.
  3. Zet direct jullie regelingen rondom verlof en de goedkeuringsworkflows juist.
  4. Lees deze helpfile voor alle mogelijkheden

3. Zet al je collega's in Humanwave
  1. Ga terug naar het Start scherm, en klik door naar Medewerkers, voeg hier je collega's toe en nodig ze uit voor toegang; zo kunnen ze actief meedoen en zelf verlof aanvragen.
  2. Lees hier alles over nieuwe medewerkers toevoegen in Humanwave

4. Verrijk je medewerker informatie
  1. Van persoonlijke gegevens tot de juiste verlofsaldo's, een mooi moment om eens alles te controleren.
  2. Digitaliseer al je papieren dossiers door deze in Humanwave te uploaden
  3. Lees in deze helpfile hoe je dit doet

5. Organisatie overzichten
  1. Alle medewerkers staan juist in Humanwave; maar waar vind je nu de juiste overzichten die je helpen bij jouw HR administratie?
  2. Je leest het in deze helpfile.

6. Tips & Tricks | Hoe werk ik optimaal met Humanwave ?
  1. Alle ins & outs van Humanwave weten? Wij verzamelden alles in een overzicht speciaal voor jouw.
  2. Weet je even niet meer hoe je een actie doorvoert? Bekijk ook onze online tutorials

Toch nog een vraag? Wanneer je vragen hebt die niet in onze kennisbank terug te vinden zijn kun je altijd contact opnemen met ons via support@humanwave.nl

Wij wensen je veel plezier met het gebruik van Humanwave!