Waar kan ik de reserveringen voor alle medewerkers terugzien? - Humanwave

Rapportage: Waar kan ik de reserveringen voor alle medewerkers terugzien?

Wanneer je reserveringen hebt ingesteld voor je medewerkers, dan kan je via een rapportage de opbouw en bedragen inzien.
Deze kan je inzien via het rapport 'Reserveringen'.

Waar vind ik dit rapport?
Ga naar Rapporten (Organisatie), onder de sectie 'Salaris' vind je het rapport 'Reserveringen'.

Welke filters zijn er?
  1. Bedrijf: hier selecteer je het bedrijf waarvan je de reserveringen wilt inzien;
  2. Afdeling: hier selecteer je de afdeling waarvan je de reserveringen wilt inzien;
  3. Medewerkers: Het rapport wordt automatisch gemaakt voor alle medewerkers. Wanneer je alleen de reservering van een bepaalde medewerker wilt inzien, kun je deze hier selecteren.
  4. Berekening: selecteer de reservering welke je wilt zien. Je kan ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen de vakantiegeldreservering in te zien. Wanneer je bijvoorbeeld ook een loopbaanbudget heeft of een eindejaarsuitkering, dan kan je deze reserveringen hier ook selecteren.
  5. Jaar: hier kies je het jaar waarvan je de reservering wilt zien
Zodra je de juiste selectiecriteria heeft opgegeven klik je op 'Verversen', het rapport zal worden weergegeven.
Je ziet de volgende gegevens in het rapport:
  1. De gegevens van de medewerker;
  2. Het saldo van het voorgaande jaar: dit is de openstaande reservering op 31 december;
  3. Betalingen: hier vind je het bedrag wat in de maand van uitbetaling zal worden uitbetaald;
  4. Saldo huidige jaar: Dit is het bedrag wat op 31 december van het huidige jaar als reservering zal blijven staan;
  5. Opbouw per maand: hier vindt de reservering per maand, je kan hier controleren of de opbouw per maand juist is.
Wanneer je een medewerker mist in het overzicht, dan heeft de medewerker de reservering niet als afspraak in de arbeidsrelatie. Je kunt de reservering alsnog toevoegen door naar de arbeidsrelatie van de medewerker te gaan en te klikken op 'Voeg afspraak toe'.

Wanneer je het toegewezen percentage wilt controleren, kan je kiezen voor rapport 'Componenten' selecteer bij 'Berekening' de juiste reservering.

De medewerkers kunnen de saldi's van de reserveringen maandelijks terugvinden onderaan op de loonstrook.