Wat moet ik allemaal instellen om de Uniforme Pensioen aangifte te kunnen aanmaken? - Humanwave

Wat moet ik allemaal instellen om de Uniforme Pensioen aangifte te kunnen aanmaken?

Om de aangifte te kunnen doen hebben wij twee nummers nodig:
Je loonheffingennummer en je pensioenaansluitnummer (dit is een 6 cijferige code die je van het pensioenfonds Zorg en Welzijn heeft gekregen).

Deze kan je instellen binnen je organisatie in de Algemene instellingen van het desbetreffende bedrijf.
Ga naar de Algemene instellingen en klik in de linkerkolom op het bedrijf:
  1. Onder 'Algemeen' voer je het loonheffingennummer in;
  2. Onder 'Salaris' voer je het pensioensaansluitnummer.