Collega's terugvinden in de mobiele app - Humanwave

Collega's terugvinden in de mobiele app

Je collega's bereiken is met de app van Humanwave erg gemakkelijk. Je hebt altijd alle zakelijke gegevens van alle collega's bij de hand. Om bij deze gegevens te komen, doe je het volgende:

Stap 1
Open de mobiele app en scroll naar beneden.
Klik op 'Relaties' op het dashboard in de app.

Stap 2
Je krijgt nu een scherm met de contactgegevens van alle medewerkers binnen de organisatie. Wanneer je op het telefoonnummer klikt, krijg je de keuze met welk programma je het telefoonnummer wilt openen (bijvoorbeeld Skype of Telefoonboek). Vanuit het gekozen programma kun je direct je collega bellen.
Wanneer je op het e-mailadres klikt krijg je de keuze met welk programma je het e-mailadres wilt openen (Gmail, Outlook, etc.). Vanuit het gekozen programma kun je direct uw collega mailen.