Voor u begint


Introductie


Deze handleiding is opgebouwd uit verschillende stappen. Wanneer u deze stappen heeft doorlopen, heeft u de organisatie ingericht.


  • Stap 1 gaat over het inloggen in humanwave en de betekenis van de standaardbuttons die worden gebruikt. 
  • Stap 2 is het inrichten van humanwave. Door alles naar uw behoeften in te richten kan er zo efficiënt mogelijk gewerkt worden. Dit zal u veel tijd besparen met uw team- en salarisadministratie. Stappen:

            - U vult de basisgegevens van uw organisatie in en creëert de afdelingen, locaties waar gewerkt wordt en BV's waaruit uw organisatie bestaat.

            - U richt de werkstromen in voor verschillende HR processen zoals wie het verlof moet beoordelen.

            - U stelt de notificaties in waarvan u organisatie gebruik gaat maken.

  • Bij Stap 3 wordt u uitgelegd hoe u eenvoudig uw organisatie kunt personaliseren.
  • Bij Stap 4 gaat u medewerkers in het systeem toevoegen. In deze stap wordt uitgelegd hoe u een medewerker in het systeem vastlegt en waar u op moet letten.
  • In Stap 5 wordt u uitgelegd hoe u de medewerkers toegang verleent tot humanwave. Hierbij kunt u verschillende rechten aan de verschillende medewerkers toekennen. Door medewerkers toegang te verlenen tot humanwave hebben zij inzicht in hun dossier en kunnen zij verlof of verzuim doorgeven, declaraties invoeren, etc. Afhankelijk van de rol in de organisatie kunnen meerdere rechten worden toegekend.
  • Stap 6 is het instellen van de mails voor herinneringen en notificaties. Voor elk bedrijf is het praktisch dat ze automatisch op de hoogte worden gehouden van verschillende gebeurtenissen die betrekking hebben op hun werkzaamheden. Hiervan kunnen ze met e-mails op de hoogte worden gehouden.  


Na het volgen van deze stappen kunt u nog veel meer inrichten in humanwave. In ons helpcentrum vindt u antwoorden op vragen, verschillende handleidingen voor specifieke taken en uitgebreide uitleg over functionaliteiten binnen humanwave.


Vragen?
Wanneer u vragen heeft die niet in ons helpcentrum terug te vinden zijn kunt u altijd contact opnemen met onze supportmedewerkers.


Telefonisch op: 085 4015150

Per mail naar: help@humanwave.nl


Wij wensen u veel plezier met het gebruik van humanwave!