Stap 5: Medewerkers toegang verlenen tot humanwave


Medewerkers kunnen in humanwave een eigen dashboard krijgen. Hierin kunnen zij onder andere verlof en verzuim invoeren en hun eigen loonstroken, contracten en digitale dossier inzien. Ook kunnen ze declaraties invoeren en de contactgegevens van hun collega’s opzoeken. De stappen voor het verlenen van toegang staan hieronder beschreven.

Stap 1
Om een medewerker toegang te geven tot de applicatie gaat u naar de hoofdpagina van de organisatie. 


Hoofdpagina%20organisatie.jpg


Stap 2
Klik op de naam van de medewerker die u toegang wilt verlenen tot humanwave. U komt dan in de profielkaart van de medewerker.


werknemer%20uitnodigen%20humanwave..jpg


Stap 3
Hier klikt u op 'Uitnodigen voor toegang'. Voer vervolgens het e-mailadres in van de medewerker en klik op 'Bewaren'.


Werknemer%20uitnodigen%20voor%20toegang..jpg


Na het versturen van de uitnodiging krijgt de medewerker een e-mail met daarin een activatielink waarmee hij of zij de uitnodiging kan accepteren. Zodra de uitnodiging is geaccepteerd kan de medewerker gebruik maken van zijn/haar dashboard. Om in te loggen kunnen medewerkers kiezen voor een Facebook, Microsoft, Exact of Google+ account. De medewerker heeft nu alleen toegang tot de persoonlijke gegevens en de zakelijke contactgegevens van collega´s.

Wanneer het contract van de medewerker in zal gaan in de toekomst, kan de medewerker al wel uitgenodigd worden voor toegang. Er kan dan alvast een account gekoppeld worden, zodat de medewerker direct inzicht heeft in dossier en verlofsaldo.