Hoe voer ik declaraties in?

U kunt vanuit uw dashboard 24/7 online verschillende soorten declaraties invoeren. Uw ingediende declaratie wordt automatisch verstuurd naar degene die deze moet goed- of afkeuren.

Stap 1

Ga naar uw dashboard in humanwave door op 'Home' te klikken.

Stap 2

Klik bij 'Aanvragen en meldingen' op de afbeelding van het euro-teken.

Stap 3

Kies om welke soort declaratie het gaat.

Stap 4

Voer de titel, datum, omschrijving en kosten in.

Stap 5

Klik op 'Bewaar'.

Uw ingediende declaratie is nu terug te zien in uw activiteitenlijst en onder 'Declaraties' op uw dashboard.

• De status van uw ingediende declaratie kunt u volgen op uw dashboard onder 'Declaraties'. Voor specificaties klikt u op het link icoon.

• Wanneer uw declaratie is goedgekeurd krijgt u een notificatie. Uw declaratie komt vervolgens op de takenlijst van de organisatie om afgehandeld te worden.
  • Wanneer uw declaratie betaald is kunt u de betaaldatum van deze declaratie terug vinden in het scherm 'Declaraties' in uw persoonlijke pagina.