Waarom zie ik niks of beperkte informatie wanneer ik inlog?

Wanneer u inlogt en u ziet een wit scherm met alleen een zwarte balk en persoonlijk informatie, kan dit betekenen dat u geen actieve medewerker bent.

Dit komt in de volgende gevallen voor:

• Er is geen contract toegevoegd aan uw account.
  • Startdatum van uw contract ligt in de toekomst.
  • Einddatum van het (vorige) contract is bereikt.
  • Uw manager/supervisor heeft u op inactief gezet in humanwave.

Wanneer u dit scherm te zien krijgt, raden we aan contact op te nemen met uw manager/supervisor omdat deze persoon inzicht heeft in je gegevens in humanwave.

Wanneer u beperkte informatie ziet heeft dit met de rol te maken. Wanneer u meer rechten nodig heeft om te kunnen werken in humanwave, overleg dit dan met uw manager/supervisor.