Welke koppelingen zijn er met Exact online?

Momenteel hebben wij de volgende koppelingen met Exact Online:

1. U kunt met uw huidige Exact Online login gegevens inloggen bij humanwave wanneer u dit account gekoppeld heeft aan humanwave
  2. U kunt uw journaalposten exporteren naar Exact Online. Dit kunt u doen via export bestand of via een API koppeling die we hebben met Exact. Voor de mogelijkheden van het exporteren van de journaalposten naar Exact Online, kunt u contact opnemen met humanwave.