Hoe kunt u de koppeling in humanwave instellen?

De koppeling met Easy Secure is een aparte module. Als deze module in humanwave aanstaat kunt u per bedrijf de Easy Secure ID's koppelen. Dit is iets bij de implementatie van Easy Secure naar voren zal komen.

In de Bedrijfsinstellingen onder het tabblad 'Easy Secure' stelt u het Easy Secure ID in. Bij de laatste import datum wordt de datum weergegeven wanneer de laatste keer is dat de gegevens succesvol vanuit Easy Secure zijn opgehaald.