Moet ik tijdsregistratie aanzetten voor Easy Secure?

Indien u gebruik maakt van de koppeling met Easy Secure dient in de algemene instellingen tijdregistratie uit te staan. Dit om te voorkomen dat medewerkers alsnog tijden kunnen registreren zonder dat zij zich inklokken met de biometrische systemen van Easy Secure. Mocht de tijdregistratie in humanwave aan blijven staan, kunnen medewerkers naast de systemen van Easy Secure ook inklokken via de app of de webversie van humanwave.

U vindt deze optie in de Algemene instellingen op de tab basis van de organisatie: