Ik heb een salaris ingevoerd maar er is geen berekening


Het kan voorkomen dat wanneer er een salarisafspraak is toegevoegd, er vervolgens geen salaris berekend wordt. Dit kan met een aantal dingen te maken hebben. 


1. Er is een salaris van 0 ingevoerd. Hierdoor kan er geen salaris berekend worden omdat er geen salaris bekend is. Er moet minimaal een uurloon in staan om een berekening van het salaris te kunnen maken. 

2. Er is wel een salaris, maar geen uren ingevoerd. Wanneer een medewerker werkt obv een uurloon, en er geen gewerkte uren staan ingevoerd, dan zal er geen salaris berekend worden. Uren zijn verplicht wanneer iemand een uurloon vermeld heeft staat in zijn/haar arbeidsrelatie. 

3. Een berekening is niet mogelijk omdat er een oranje driehoek zichtbaar wordt achter de naam van de medewerker. Voor meer informatie over de oranje driehoek, zie Oranje driehoek achter naam werknemer

4. De instellingen belasting missen in de arbeidsrelatie van de medewerker. Wanneer er geen instellingen omtrent belasting zijn ingevoerd, weet het systeem niet adhv welke gegevens het salaris berekend moet worden. Deze zijn daarom verplicht om in te voeren.