Herinnering instellen bij jubilaris

Wanneer mensen voor een bepaalde tijd bij u in dienst zijn, is het vaak gebruikelijk om hier aandacht aan te schenken. Binnen humanwave is er een rapport 'Jubileumlijst' beschikbaar waarop aan de hand van het aantal hele dienstjaren de jubilarissen worden getoond. Om de jubilarissen nu niet te vergeten, is het heel handig om met herinneringen te werken.

Via uw organisatie instellingen kunt u instellen dat u herinneringen wenst te ontvangen voor jubilarissen. Ook is het ook mogelijk om aan deze herinneringsmail een actie toe te voegen. Bijvoorbeeld wat er allemaal voor de jubilarissen gedaan moet worden. Deze actie wordt bij de notificatie getoond.

Hoe u deze herinneringen en acties kunt toevoegen wordt uitgelegd in deze helpfile.

Stap 1

Ga naar de Algemene Instellingen van de organisatie. Dit doet u door naar de hoofdpagina te gaan en op de organisatienaam te klikken:

Klik vervolgens op het tandwieltje rechts naast de organisatienaam:

Stap 2

Klik op het tabblad 'Herinneringen'.

Stap 3

Klik op het plusje rechts boven in beeld om een herinnering toe te voegen. Kies hier voor het type 'In dienst' en selecteer dat de herinnering .. maanden achteraf wordt verzonden. Ook is het mogelijk om een actie aan deze herinnering te koppellen. Deze ontvangt u in uw mail met de herinnering. U kunt ook meerdere herinneringen instellen. U wilt bijvoorbeeld drie keer een notificatie hebben. Een een maand voorafgaand. Een tweede herinnering een week van te voren en tenslotte een herinnering op de dag zelf. Zo weet u zeker dat u de jubilarissen niet meer kan missen.

Omdat het fijn is om ruim van te voren op de hoogte te zijn van de aankomende jubilarissen. Onderstaand onze suggesties voor u.

Jubilaris
In maanden
Herinnering instellen op een maand voorafgaand
Herinnering instellen op een week voorafgaand
Herinnering instellen op de dag zelf
1 jaar 12 maanden 11 maanden 51 weken 12 maanden
5 jaar 60 maanden 59 maanden 259 weken 60 maanden
12.5 jaar 150 maanden 149 maanden 649 weken 150 maanden
25 jaar 300 maanden 299 maanden 1289 weken 300 maanden