Hoe koppel ik het verlof van mijn medewerkers naar mijn agenda?

Het is mogelijk om het verlof van alle medewerkers vanuit Humanwave te koppelen met uw agenda. Om het verlof te koppelen met de agenda volgt u onderstaande stappen:

Stap 1

Maak een e-mailaccount aan waarmee u het verlof van uw medewerkers wilt gaan verwerken (bijvoorbeeld: verlofhumanwave@gmail.com)

Stap 2
Maak in het tabblad 'Mensen' een nieuwe medewerker aan

Stap 3
Vul hier een fictieve naam in voor deze medewerker (bijvoorbeeld: Agenda), en geef hem/haar een contract voor onbepaalde tijd voor 0 uren per week.

Stap 4

Selecteer vervolgens het contracttype 'Vrijwilliger' en klik vervolgens op 'Bewaar ingevoerde gegevens en sluiten'.

Stap 5

Ga vervolgens naar de algemene instellingen van de organisatie

Stap 6

Ga naar het kopje 'Verlof en verzuim' en druk op het potlood achter de regel 'Verlof'

Stap 7

Voeg het zojuist toegevoegde account aan de maillijst toe door middel van het + teken

Stap 8

Wanneer één van de medewerkers verlof aanvraagt zal er een mail worden verstuurd naar het zojuist aangemaakte e-mailadres. Via deze mail kunt u de verlofaanvraag aan uw agenda toevoegen door het bestand in de bijlage te openen. U kunt deze agenda vervolgens delen met de personen die de verlofaanvragen in mogen zien.