Hoe verstuur ik een uitnodiging voor humanwave in het Engels of Frans?

Medewerkers kunnen in humanwave toegang krijgen tot een eigen dashboard. Hierin kunnen zij onder andere verlof en verzuim invoeren en hun eigen loonstroken, contracten en digitale dossier inzien. Ook kunnen ze declaraties invoeren en de contactgegevens van hun collega’s opzoeken. Wanneer u een medewerker wilt uitnodigen in een andere taal kunt u de volgende stappen volgen:

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van uw organisatie.

Stap 2

Klik op de naam van de medewerker die u toegang wilt geven tot humanwave.

Stap 3

Ga naar het tabblad Persoonlijk en klik naast de Persoonlijke informatie op het potlood om deze aan te passen.

Stap 4

Kies bij 'Taal' voor Engels of Frans en klik op bewaar.

Stap 5

In het profiel van de medewerker klikt u op 'Uitnodigen voor toegang':

• Voer het e-mailadres in waarnaar de uitnodiging verstuurd zal worden.
  • De medewerker krijgt een e-mail met daarin de activatielink waarmee de uitnodiging geaccepteerd kan worden.
  • Zodra de werknemer de stappen uit de uitnodiging heeft voltooid kan hij gebruik maken van het dashboard

De medewerker heeft nu alleen toegang tot zijn/haar persoonlijke gegevens. Wanneer een medewerker een aantal ondergeschikten heeft, kan hij/zij deze gegevens ook gedeeltelijk inzien.

Behalve medewerkers toegang te verlenen tot hun dashboard, kunt u hen ook specifieke rechten verlenen. Voor hulp hierbij gaat u naar ‘Hoe werkt het rechten- en rollenmodel?’