Hoe zet ik een medewerker terug na hem geanonimiseerd te hebben?


Wanneer u een medewerker heeft geanonimiseerd, is het niet mogelijk deze weer terug te zetten. Omdat het een onomkeerbaar proces is, heeft u 14 dagen bedenktijd nadat u de medewerker heeft geanonimiseerd, zodat u binnen deze tijd de anonimisering nog terug kunt draaien. In deze helpfile wordt uitgelegd hoe u een medewerker terug kunt zetten nadat u deze reeds heeft geanonimiseerd. 


Stap 1

Ga naar het menu 'Mensen' en zet het filter op 'Wordt anoniem' om de geanonimiseerde medewerker terug te vinden.



Stap 2

Klik op het pijltje achter zijn/haar naam.



Nadat u op het pijltje heeft geklikt, zal de medewerker direct teruggezet worden naar de lijst met medewerkers. Zet hiervoor wel het filter op 'Alle', omdat de medewerker nog wel op inactief staat wanneer deze teruggezet is.