Informeren werknemer bij goedkeuring verlof

In sommige gevallen kan het handig zijn dat naast de persoon die verlofaanvragen goedkeurt, er ook nog iemand anders geïnformeerd wordt wanneer er een aanvraag is goedgekeurd. Bijvoorbeeld wanneer er bijzonder verlof is ingediend en dit onbetaald verlof is. De manager keurt dit goed, maar voor een financieel correcte afhandeling is het ook belangrijk dat iemand van de HR hiervan op de hoogte wordt gehouden. De HR-medewerker krijgt een mail wanneer de aanvraag is goedgekeurd, dus niet bij de aanvraag zelf. Hieronder staat uitgelegd hoe u dit in kunt stellen.

Stap 1

Ga naar de algemene instellingen van de organisatie

Stap 2

Ga naar het tabblad 'Verlof en verzuim'

Stap 3

Klik op het potloodje achter een van de verlof- of planningstypes

Stap 4

Selecteer hier de gewenste medewerker die op de hoogte gehouden moet worden bij goedkeuring