Push-notificaties ontvangen van humanwave

Wanneer u gebruik maakt van de humanwave app voor medewerkers, kunt u op uw telefoon instellen dat u push-meldingen ontvangt wanneer er verzoeken worden beoordeeld door uw manager/HR afdeling. Op deze manier bent u direct op de hoogte wanneer een vakantie wordt goedgekeurd.

Voorbeelden van meldingen die u kunt ontvangen zijn:

- Goedkeuring/afwijzing van een verlofaanvraag

- Goedkeuring/afwijzing van een overwerk aanvraag

- Goedkeuring/afwijzing van een declaratie

- Goedkeuring/afwijzing van plus/min uren

Hoe u dit in kunt stellen, kunt u hieronder vinden voor zowel Android als iOS toestellen:

Instellen voor Android:

- Ga naar de instellingen op uw telefoon

- Ga naar het menu 'Meldingen'

- Zoek de humanwave app in de lijst met apps beschikbaar op uw telefoon en zet de meldingen 'Aan'.

Belangrijk: De bovenstaande stappen behoren bij de Samsung S reeks. Het kan zijn dat op andere toestellen de stappen anders zijn. Sommige toestellen hebben 'Apps' in plaats van 'Meldingen' staan als menu waar de meldingen ingesteld kunnen worden bijvoorbeeld.

Instellen voor iOS (iPhones)

- Ga naar de instellingen op uw telefoon

- Scroll naar onder tot u de humanwave app ziet staan en klik erop

- Klik vervolgens op 'Berichtgeving'

- Hier kunt u instellen wat voor meldingen u wilt krijgen.