Hoe kan ik de inlogrechten intrekken van een medewerker?


Wanneer een medewerker uit dienst gaat, kunt u de inlogrechten intrekken van de medewerker zodat deze niet meer in kan loggen. Het intrekken van de inlogrechten kun je ook gebruiken wanneer de medewerker zijn inloggegevens niet meer weet. Door het opnieuw uitnodigen van de medewerker kan de medewerker dan een nieuw account naar keuze koppelen. 







Wanneer de optie van het intrekken van de inlogrechten niet verschijnt wanneer u op het tandwieltje klikt, dan heeft de medewerker nog geen account gekoppeld. Het is dan ook niet mogelijk om de inlogrechten in te trekken.