Tabblad contracten, wat kan ik hier doen?In het tabblad contracten wordt u geholpen in de controle van alle in-, door- en uitstroom binnen het bedrijf.

Humanwave toont hier:

  1. De nieuwe medewerkers in dienst;
  2. De medewerkers die uit dienst gaan;
  3. De medewerkers die een contractverlengingen hebben gekregen.


U controleert hier of de lijst volledig is. Indien er geen medewerkers laden, dan zijn er geen medewerkers die deze maand in dienst zijn gekomen, uit dienst gaan of een contractverlenging hebben gekregen.


Hieronder volgen 3 voorbeelden:


1. Nieuwe medewerkers


Onder 'Nieuwe medewerkers' ziet u welke medewerkers deze maand zijn gestart. In het rood wordt aangegeven indien essentiële gegevens missen. Zonder BSN, Adres of Bankrekeningnummer kan de nieuwe medewerker niet worden verloond. Door op de naam te klikken van de medewerken, komt u in het profiel van de medewerker en kunt u het profiel aanvullen met de benodigde gegevens. U kunt ook een notitie toevoegen voor de Full Service salaris administrateur. 


2. Medewerker uit dienstOnder 'Medewerker uit dienst' ziet u welke medewerker deze maand de organisatie verlaten. Wanneer de betreffende medewerker niet uit dienst gaat, dan kunt u de arbeidsrelatie aanpassen door op de naam van de medewerker te klikken. U kunt dit ook in de notitie zetten, dan kan de Full Service salaris administrateur de aanpassing maken. Indien de medewerker daadwerkelijk uit dienst gaat, dan kunt u in het notitie veld aangeven of het verlof- en of vakantiegeld saldo al mag worden afgerekend en of u eventueel nog andere zaken moet afrekenen. 


3. Contract verlengingen


Onder 'Contract verlengingen' ziet u alle medewerkers die deze periode een contract verlenging hebben ontvangen. Ook hier kunt u een notitie toevoegen indien u een aanvullende opmerking kwijt wilt aan de Full Service salaris administrateur.


Wanneer u alle contractwijzigingen heeft beoordeeld en de nodige notities heeft toegevoegd, klikt u op de 'Bewaar' knop.