Tabblad planning, wat kan ik hier doen?In het tabblad 'Planning' ziet u alle planningsverzoeken die nog open staan en de verzoeken die al zijn goedgekeurd.

 

1. Open verzoekenOnder 'Open verzoeken' ziet u alle verzoeken welke nog niet zijn goedgekeurd. Deze zullen dus niet worden uitbetaald met de salarisperiode. 

In dit overzicht ziet u de volgende type verzoeken:

- Overwerk;

- Plus uren;

- Min uren;

- Flex plan;

- Dokter/tandarts verzoek;

- Verlof;

- Bijzonder verlof;

- Calamiteitenverlof;

- Zwangerschapsverlof;

- Ouderschapsverlof;

- Studieverlof.


Indien het de bedoeling is dat de verzoeken worden uitbetaald in deze salaris periode, dan dient u het verzoek goed te keuren. U kunt hiervoor op de naam van de betreffende medewerker klikken. Zo komt u in het persoonlijk profiel van de medewerkers, daarna kunt u verder door klikken naar de 'Planning' om de verzoeken goed te keuren (of af te keuren, indien het verzoek niet akkoord is).


2. Door u te betalen


Onder door u te betalen staan de planningen welke reeds zijn beoordeeld en welke dus zullen worden verloond in deze periode. Indien dit onjuist is, dient u de planningen alsnog te annuleren. Hiervoor klikt u op de naam van de medewerker. Daarna navigeert u naar 'Planning' om de verzoeken te annuleren. 


Wanneer u alle planningen heeft beoordeeld, kunt u onderaan de pagina klikken op 'Bewaar'