Tabblad mutaties: wat kan ik hier doen?In het tabblad 'Mutaties' wordt een opsomming gegeven van de wijzigingen die u al heeft toegevoegd in de arbeidsrelaties van de medewerkers.

Let op: de wijzigingen die u heeft doorgegeven in het tabblad 'Wijzigingen' staan hier nog niet vermeld. Deze moeten eerst worden verwerkt door de Full Service salaris administrateur. 


Indien deze lijst van eenmalige mutaties niet compleet is, dan kunt u in de arbeidsrelatie van de medewerker de missende mutatie toevoegen. Indien u de mutatie niet zelf wilt invoeren, dan kunt u de mutatie toevoegen in het tabblad 'Wijzigingen'. De Full Service salaris administrateur zal de wijziging dan voor u verwerken. 


Indien in dit overzicht een mutatie is doorgevoerd welke niet juist is, of niet langer van toepassing is, dan dient de mutatie te worden verwijderd. Dit doet u door op de naam van de medewerker te klikken. Ga daarna naar de arbeidsrelatie van de medewerker. Zoek de mutatie op in de arbeidsrelatie, en controleer goed of het een eenmalige mutatie is, welke qua datum in de periode ligt die u nu wilt gaan verlonen. Dan weet u zeker dat u geen afspraken wijzigt welke al zijn verloond. Indien een de mutatie is, welke nog niet is verloond, dan kunt u achter de regel op het potloodje klikken.


Indien u het bedrag of de omschrijving wilt wijzigen, dan klikt u op 'Huidig aanpassen'.

Indien de mutatie helemaal moet worden verwijderd, dan klikt u op 'Verwijderen'.Wanneer u de hele lijst van 'Mutaties' heeft gecontroleerd en deze volledig is, dan klikt u onderaan de pagina op 'Bewaar'.