Tabblad met overzicht, wat kan ik hier doen?In dit laatste tabblad, het tabblad met een vinkje, wordt een samenvatting gegeven van alle mutaties van deze loonperiode.

Hier controleert u of het mutatie formulier compleet is. 

Dit is tevens het tabblad waar u de maand/loonperiode verstuurt naar de Salaris Expert. 


Wat kunt u allemaal vinden in dit tabblad?


1. Overzicht

Onder het 'Overzicht' worden de contracten, planningen, declaratie mutatie en mutaties opgesomd.

Indien dit overzicht niet compleet is, navigeert u terug naar een van de tabbladen, controleert u daar de gegevens en wijzigt u waar nodig.


2. Betaaldatum

Betaaldatum: hier geeft u de betaaldatum op wanneer u de lonen wilt betalen. U kunt hier direct zien of uw betaaldatum in het weekend valt, of op een feestdag. De betaaldatum die u hier opgeeft wordt de betaaldatum van het betaalbestand van de salarissen. Houdt bij het kiezen van de betaaldatum rekening met de verwerkingstijd. De Full Service salaris medewerker heeft 3 tot 5 werkdagen nodig om uw salaris mutaties te verwerken, te controleren de concept stroken te verstrekken en de run daadwerkelijk definitief te maken. 


3. Notitie

Onderaan de pagina kunt u een notitie toevoegen aan het mutatie formulier. Hierin kunt u algemene wijzigingen kwijt, welke voor alle medewerker geldig zijn. Ook kunt u hier aangeven of u bijvoorbeeld aan aantal dagen met verlof bent, het e-mail adres waar de concept stroken heen mogen worden gemaild, een herinnering voor het verwerken van de WBSO beschikking, of overige bijzonderheden waarvan u denkt dat ze van belang zijn voor de salaris medewerker om te weten. 4. Versturen

Wanneer u het mutatie formulier heeft gecontroleerd, de betaaldatum en een notitie heeft toegevoegd, kunt u het formulier versturen.
Wij zijn nu aan zet en gaan met de maand/loonperiode aan de slag. U moet rekening houden met een verwerkingstijd van 3 dagen door onze Salaris Experts.


Wij zullen diverse checks plegen, controles uitoefenen en mogelijk wijzigingen/mutaties doorvoeren. Na deze acties te hebben gedaan maken wij de concept loonstroken aan. Via een e-mail informeren wij u dat de concept loonstroken en de vergelijking met vorige maand klaar staan ter controle voor u. U hoeft slechts op de link in de e-mail te klikken.