Ik heb het mutatie formulier digitaal ingestuurd, wat nu?

Zodra u op de knop 'Verstuur' heeft geklikt, krijgt u de melding 'Uw wijzigingen zijn succesvol opgeslagen'.

Wij zijn nu aan zet en gaan met de maand/loonperiode aan de slag. U moet rekening houden met een verwerkingstijd van 3 dagen door onze Salaris Experts.

Wij zullen diverse checks plegen, controles uitoefenen en mogelijk wijzigingen/mutaties doorvoeren. Na deze acties te hebben gedaan maken wij de concept loonstroken aan. Via een e-mail informeren wij u dat de concept loonstroken en de vergelijking met vorige maand klaar staan ter controle voor u. U hoeft slechts op de link in de e-mail te klikken.