Ik heb het mutatie formulier digitaal ingestuurd, wat nu?

Zodra u op de knop 'Verstuur' heeft geklikt, krijgt u de melding 'Uw wijzigingen zijn succesvol opgeslagen'.

Nu is het niet meer mogelijk om het formulier zomaar te wijzigen. Uw Full Service salaris administrateur gaat nu voor u aan de slag. De medewerker krijgt een seintje en zal aan de hand van uw digitale mutatie formulier de concept stroken opstellen.

Indien u toch nog iets bent vergeten, en de humanwave Full Service salaris administrateur is nog niet begonnen met uw mutaties, is het mogelijk om het formulier nog te openen. Klik hier voor op 'Nieuw revisie'.

Deze knop vindt u rechtsonder in het overzichtsmenu:

Of wanneer u naar het tabblad met 'Vinkje' gaat, onderaan het overzicht

Nadat u op 'Nieuw revisie' heeft geklikt opent het digitale mutatie formulier, met de huidige gegevens zoals al eerder ingevuld. U heeft nu weer onderaan elk tabblad de optie om het tabblad te 'Bewaren'. U kunt het formulier nu nogmaals doorlopen en opnieuw versturen.

Let op: Zodra de humanwave Full Service salaris administrateur is begonnen met uw mutatie formulier, is het voor u niet meer mogelijk om op de 'Nieuw revisie' knop te klikken. Indien het van belang is dat de revisie alsnog dient te worden meegenomen, dient u contact op te nemen met onze support service. U kunt ook afwachten tot u de proefstroken heeft ontvangen. Bij controle van de proefstroken kunt u de laatste mutaties nog doorgeven aan de Full Service salaris administrateur, alvorens de stroken definitief worden gemaakt.