Hoe werkt de in dienst taken lijst?

In humanwave is het mogelijk om een in dienst takenlijst aan te maken, zodat u nooit meer zaken vergeet rondom de indiensttreding.

Hieronder leggen wij uit hoe dit proces werkt.

Stap 1

Maak de in dienst takenlijst aan in de organisatie instellingen, hoe u dit doet leest u hier: in dienst takenlijst.

Stap 2

Nadat u de takenlijst heeft aangemaakt in de organisatie instellingen, kunt u de taken toekennen per medewerker. Dit doet u waneer u een nieuwe medewerker aanmaakt in de organisatie. Klik op het plusteken om een medewerker aan te maken

Stap 3

Nadat u de medewerker gegevens heeft ingevuld, het schema heeft ingevoerd de persoonlijke gegevens heeft toegevoegd, de arbeidsvoorwaarden heeft ingevoerd, komt u bij het laatste invul scherm. Hier kunt u voor de medewerker aangeven welke indienst taken van toepassing zijn. Indien een bepaalde taak niet van toepassing is (bijvoorbeeld wanneer een medewerker enkel thuis werkt en u dus geen werkplek hoeft in te richten) dan kunt u dit item uit vinken. Klik op 'Bewaar'.

Stap 4

Nu u de taken heeft aangemaakt, kunt u de taken monitoren op organisatie niveau. Let op. Alle taken die u heeft aangevinkt worden weergegeven in het 'In en uit dienst'. U dient te taken in dit menu af te handelen.

Stap 5

Nu kunt u de taken monitoren. Klik op het potloodje achter de taak om aan te geven of de actie is afgehandeld.

Wanneer u bijvoorbeeld de overeenkomst getekend heeft ontvangen, klikt u op het potloodje achter de regel.

Wanneer u op het portloodje klikt kunt u op 'Afhandelen' klikken, dit betekent dat de indienst taak is volbracht. Op deze manier kunt u zien welke documenten of zaken u nog dient uit te voeren/na te vragen.

Wanneer u op het potloodje klikt heeft u ook de optie 'Niet doen', deze optie kiest u wanneer de taak niet van toepassing is.

Stap 6

Wanneer u een taak mist in het overzicht, dan kunt u deze nog toevoegen met behulp van het plusteken.

Kies daarna een bestaande taak (welke u eerder niet heeft aangevinkt) of voeg een nieuwe taak toe.

Klik daarna op bewaar.

De taak zal worden toegevoegd aan het overzicht 'In en uit dienst'.