Dit is onze tweede van drie flitsen inzake de jaarovergang 2018 - 2019. Mocht je onze eerste Flits waar de jaarovergang verlof 2019  aan de orde is gekomen hebben gemist, klik dan hier

 In deze Flits willen wij specifiek je aandacht vragen voor het afsluiten van het loonjaar 2018.


 Financiële administratie

 Alhoewel het mogelijk is om alle historie op ieder moment op te vragen in humanwave, raden wij je aan om het loonjaar 2018 af te  sluiten en aan te laten sluiten met je financiële administratie voordat je 2019 opent. Wij adviseren je van harte om onze aanbevelingen  op te volgen, klik hier voor alle informatie.


 Medewerkers

 Als je er 100% zeker van bent dat je geen verloningen meer hebt in 2018 en je onze aanbevelingen heeft opgevolgd dan kun je de  jaaropgaven 2018 voor de werknemers genereren. Het aanmaken van jaaropgaven is een eenvoudige actie binnen humanwave.  Klik hier voor onze helpfile hoe je jaaropgaven kunt aanmaken.


 2019

 Op dit moment leggen wij de laatste hand aan de cijfers voor 2019. In de eerste week van januari ontvang je van ons een flits over het  openen van het loonjaar 2019. Wij zullen je dan verder informeren welke stappen je dient te volgen zodat je in 2019 moeiteloos kunt  gaan verlonen.


 Mocht deze Flits voor een andere collega bedoeld zijn, wil je deze dan doorsturen?

 Zo helpen we elkaar.


 PS  Heb je onze whitepaper met alle HR & Salaris veranderingen 2019 al gelezen?


Children Lying Upside Down Bed