ATV-saldo overzetten van 2018 naar 2019


Mocht uw organisatie werken met ATV-dagen, dan zijn de genoemde verlofscenario's beschreven in Maak uw verlofjaar gereed voor 2019 op dezelfde identieke wijze toe te passen bij de overgang van de ATV van 2018 naar 2019.


Humanwave berekent op 1 januari 2019 op basis van het laatst ingevoerde scenario automatisch de nieuwe ATV-rechten voor 2019 voor de medewerkers. U kunt de ATV-saldi van de medewerkers voor 2019 eenvoudig controleren via het menu 'Verlof en verzuim' onder het tabblad 'Verlofsaldo'. 


Mocht u met de medewerker specifieke afspraken hebben gemaakt dan kunt u deze na 2 januari 2019 toepassen op medewerkersniveau.

Dit kunt u doen door in het menu 'Verlof en verzuim' onder het tabblad 'Verlofsaldo' de medewerker te selecteren en via het potloodje de aanpassingen te maken, waarbij wij u adviseren om een notitie toe te voegen. Op deze manier kunt u altijd inzien waarom bepaalde correcties gemaakt zijn. 


Werkt u met meerdere bedrijven in een organisatie met afwijkende verlof afspraken, dan dient u deze in de instellingen per bedrijf bij tabblad 'Verlof en verzuim' in te richten vóór 31 december 2018.