Wat betekent de status onder de naam van de medewerker?


Nadat u een medewerker heeft aangemaakt in humanwave, dan kunt u de medewerker uitnodigen voor toegang. De medewerker ontvangt een uitnodiging van humanwave op het ingevoerde e-mail adres. Nadat de medewerker de stappen uit de uitnodiging heeft gevolgd, is de medewerker geregistreerd en kan de medewerker inloggen.


Aan de hand van de status in het medewerker profiel, kunt u zien of de medewerker nog moet worden uitgenodigd, de uitnodiging nog niet heeft geaccepteerd of (al eens) heeft ingelogd.


Hieronder leggen wij de vijf statussen uit:


1. Medewerker is nog niet uitgenodigd. De medewerker kan nog niet inloggen in humanwave en heeft dus geen toegang. Lees deze helpfile hoe u de medewerker toegang kunt geven.2. Uitnodiging verstuurd Opnieuw uitnodigen: de medewerker is wel uitgenodigd, maar heeft de uitnodiging nog niet geaccepteerd. De medewerker kan dus nog niet inloggen en heeft geen toegang tot humanwave. Indien de medewerker aangeeft geen uitnodiging te hebben ontvangen, dan kunt u via 'Opnieuw uitnodigen' een nieuwe uitnodiging sturen. 


3. Ingelogd: de medewerker is momenteel ingelogd


4. Recent ingelogd: medewerker is recentelijk ingelogd geweest5. Niet beschikbaar: de medewerker is uitgenodigd en heeft een account gekoppeld, maar is nu niet ingelogd.