Van welke verzoeken krijg ik notificaties in mijn e-mail en hoe stel ik deze in?

Wanneer u een verzoek gedaan heeft (voor bijvoorbeeld een vrije dag), of wanneer u verantwoordelijk bent voor het goed- of afkeuren van verzoeken is het fijn als u hier actief van op de hoogte wordt gebracht.

Binnen humanwave kunt u op 3 manieren hiervan op de hoogte worden gebracht:

1. Rechtsboven bij het uitroepteken

2. Via een e-mail

3. Via een pushbericht op uw telefoon (wanneer u deze optie aan hebt staan op uw telefoon)

U kunt van verschillende categorieën instellen dat u hier e-mails van ontvangt. Onderstaand wordt uitgelegd waar en van welke verzoeken u e-mail notificaties in kunt stellen.

Stap 1

Klik rechtsboven in humanwave op uw eigen naam.

Stap 2

Klik op het kopje 'Instellingen'.

Stap 3

U ziet hier de e-mail notificaties staan. Achter iedere notificatie staat een potlood om dit te wijzigen. U kunt van de volgende verzoeken e-mail notificaties instellen:

- Planningen

- Profielwijzigingen

- Documenten goedkeuren

- Declaraties

- Herinneringen

- Urenregistratie (van toepassing wanneer u met humanwave uren werkt)

Stap 4

Om een wijziging door te voeren klikt u op het potlood achter het notificatie type.

Stap 5

U kunt hier kiezen uit de volgende opties:

Per verzoek: u krijgt per verzoek een notificatie in uw e-mail

Verzameld per dag: u krijgt alle verzoeken van een dag als notificatie in uw e-mail

Verzameld per week: u krijgt alle verzoeken van een week als notificatie in uw e-mail

Geen e-mail: u krijgt geen notificaties van de verzoeken in uw e-mail

Stap 6

Nadat u uw keuze hebt vastgelegd klikt u op 'Bewaar'.