Notificaties voor profielwijzigingen en het goedkeuren van documenten

Het was al mogelijk om van verschillende gebeurtenissen notificaties in te stellen. Deze notificaties ontvangt u dan in uw e-mail. U kunt vanaf vandaag ook notificaties instellen voor profiel wijzigingen en documenten. Hierdoor bent u altijd direct op de hoogte van de laatste gebeurtenissen. Je stelt de notificaties in door de volgende stappen te volgen:

Stap 1

Klik rechtsboven in humanwave op uw eigen naam.

Stap 2

Klik op het kopje 'Instellingen'.

Stap 3

U ziet hier de e-mail notificaties staan. Achter iedere notificatie staat een potlood om dit te wijzigen.

Stap 4

Het is vanaf nu mogelijk om email notificaties in te stellen voor profielwijzigingen en documenten goedkeuren. Deze notificaties staan standaard op 'Geen e-mail'

Stap 5

Klik op het potlood om de notificaties in te stellen. U kunt hier kiezen hoe frequent u de notificaties wilt ontvangen.

Per verzoek: u krijgt per verzoek een notificatie in uw e-mail

Verzameld per dag: u krijgt alle verzoeken van een dag als notificatie in uw e-mail

Verzameld per week: u krijgt alle verzoeken van een week als notificatie in uw e-mail

Geen e-mail: u krijgt geen notificaties van de verzoeken in uw e-mail

Stap 6

Nadat u uw keuze hebt vastgelegd klikt u op 'Bewaar'.