Waar kan ik de definitieve documenten van de loonperiode terugvinden?

De Salaris Expert maakt uw maand/loonperiode definitief. Nadat de bestanden definitief zijn gemaakt ontvangt u nog een e-mail met een link. U hoeft slechts op de link in de e-mail te klikken. U vindt de loonstroken, loonaangifte, journaalpost en betaalbestanden (medewerkers en belastingdienst) ook op één plek terug onder ‘Nog te doen > Salaris’  onder het symbool van de duim.