Hoe ziet een journaalpost met kostenverdeling er uit?

Maak je gebruik van de loonkostenverdeling, dan komt de maandelijkse loonjournaalpost er als volgt uit te zien:

Zit er een regel tussen zonder kostenplaats, zoals in het voorbeeld hierboven? Dan is er waarschijnlijk een medewerker niet gekoppeld aan een afdeling (of locatie) of er hangt geen kostenplaatscode aan de afdeling of locatie. Dit laatste is afhankelijk van de instellingen voor de kostenplaats.