Vast plan voor 1 week bewerken vanuit de organisatie planning

Vast plan voor 1 week bewerken vanuit de organisatie planning

Is er deze week een volledig andere planning dan het normale vaste plan? Komt de medewerker extra of juist minder uren? Dan kun je vanuit de organisatie planning makkelijk het vaste plan voor 1 week aanpassen.
Komt een medewerker structureel op andere dagen of tijden, lees dan hier verder hoe je het vaste plan aanpast.
Deze helpfile gaat er verder op in hoe je je voor 1 week het vaste plan wijzigt.

Stap 1
Ga naar de organisatie planning en klik op het vaste plan van de medewerker welke je wilt aanpassen voor deze week.
Je ziet hier de optie "Deze week bewerken". Klik op deze knop.

Stap 2
Er opent een nieuwe dialoog. De datums staan hier standaard aangegeven op deze week. Ook de locatie en afdeling van het bestaande vaste plan zijn automatisch ingeladen. Pas de locatie / afdeling aan indien gewenst. Klik op volgende.

Stap 3
In dit scherm vind je het bestaande vaste plan. Deze kun je hier naar wens aanpassen, bijvoorbeeld dat ze niet komt op de dinsdag. Of dat ze er er op de donderdag enkel een ochtend is.
Wanneer de dagen hier juist staan, kun je deze bewaren.
Het vaste plan is enkel voor deze week aangepast. Vanaf de week hierna loopt het oorspronkelijke vaste plan weer 'gewoon' door.