Hoe machtig ik Humanwave in het PFZW portaal?

Wanneer je gebruikt maakt van de Humanwave Full Service salarisverwerking, en je bent aangesloten bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) dan verzorgt Humanwave maandelijks de pensioenaangifte voor jouw organisatie.

Meldingen en berichten vanuit het PFZW komen niet automatisch bij Humanwave terecht. We verzoeken je daarom om Humanwave te machtigen als administratiekantoor, zodat Humanwave ook de berichtgeving krijgt en meldingen kan ondernemen indien nodig.

Hoe kun je Humanwave machtigen? Volg de onderstaande zes stappen.

Stap 1
Log in op het werkgeversportaal van PFZW via https://www.pfzw.nl/Werkgevers/Paginas/Default.aspx

Stap 2
Klik op ‘Profiel’.

Stap 3
Wanneer je op ‘Profiel’ hebt geklikt verschijnt er een grijze balk. Kies hier ‘Contactpersonen en gebruikers’.

Stap 4
Helemaal onder de pagina die opent kun je kiezen voor ‘Hoe machtig ik mijn Administratiekantoor’.

Stap 5
Wanneer je dit formulier opent kun je kiezen voor ‘Administratiekantoor machtigen’.

Stap 6
In het formulier kun je onderstaande gegevens invullen:
  1. Ingangsdatum machtiging: datum per wanneer Humanwave de Full Service dienstverlening uitvoert
  2. Nummer administratiekantoor: 294563
  3. Naam administratiekantoor: Humanwave B.V.
  4. Adres: Elektronicaweg 35 2628 XG Delft
  5. Salarispakket: selecteer uit de lijst "Bitcare Humanwave"
  6. Tijdvak: maandelijks
  7. Contactpersoon: naam van de medewerker die de salarisperiode voor je verwerkt
  8. Telefoonnummer 1: 085 401550
  9. Telefoonnummer 2: n.v.t.
  10. E-mailadres: salaris@humanwave.nl
  11. Klik op verzenden.