Hoe kan ik vanuit mijn email het dossier van mijn medewerkers verrijken? - Humanwave

Hoe kan ik vanuit mijn email het dossier van mijn medewerkers verrijken?

Je kunt afspraken en overige informatie van medewerkers die in je email staan makkelijk doorsturen naar Humanwave en daarna koppelen aan het dossier van de betreffende medewerker. 

Stap 1
Om van deze functionaliteit gebruik te maken, dien je eerst in je persoonlijke instellingen een persoonlijk e-mailadres te genereren. 
Dit e-mailadres heeft een unieke code zodat wij jou kunnen herkennen en de mails die je naar dat adres stuurt, ook bij jou in je inbox geplaatst kunnen worden.

Klik op het icoon met jouw afbeelding rechtsboven in het scherm en klik daarna op je naam om naar je persoonlijke instellingen te gaan.

Stap 2
Ga naar de kop 'Instellingen'. In het veld Inbox, zie je de button 'Genereer'. 
Klik op deze button om een e-mailadres te genereren.Stap 3
Wanneer het mailverkeer wordt doorgestuurd naar het gegenereerde e-mailadres, dan worden deze ontvangen in 'Inbox' (let op: wanneer het e-mailadres in de BCC wordt meegenomen komen de mails niet aan).
Vanuit hier kun je het mailverkeer als document toevoegen aan het dossier van de medewerker. Stap 4
Wanneer je op 'Toewijzen' klikt, kan je onder andere kiezen aan wie je het document wilt toewijzen en wie dit document mag zien.

Stap 5
Het toegewezen document is na het toewijzen te vinden in de documenten van de medewerker.


  • Related Articles

  • Kan ik mijn profielfoto wijzigen?

   Medewerkers kunnen zelf niet hun eigen profielfoto wijzigen. Ze kunnen wel de profielfoto uploaden.  Vanaf de rol administratief hr medewerker kunnen gebruikers profielfoto's bij medewerkers instellen. 
  • Hoe meld ik mijzelf of een andere medewerker ziek via de web-app?

   Je kan vanuit je dashboard 24/7 online een ziekmelding doorgeven. De ziekmelding wordt automatisch verstuurd naar degene die deze moet bevestigen.  Hoe meld ik mijzelf ziek? Stap 1 Ga naar je dashboard in Humanwave door op 'Start' te klikken. Stap 2 ...
  • Waar kan ik de bijzonder tarief percentages controleren?

   Ga via Start naar Rapporten. In het blok Salaris vind je het rapport 'Bijzonder tarieven'.  Je kunt het rapport per jaar genereren. De volgende kolommen worden hierin getoond.  Belastbaar loon: Het jaarloon op basis waarvan het bijzonder tarief is ...
  • Hoe verrijk ik het personeelsdossier?

   Een goed personeelsdossier is van groot belang, lees verder in onze helpfile: Het belang van een goed personeelsdossier  Op welke manieren je het personeelsdossier kunt verrijken staat beschreven in deze helpfile. Wij adviseren je om te handelen ...
  • Wat is het nummer inkomensverhouding (IKV) en wanneer moet ik deze aanpassen?

   Het nummer inkomensverhouding (vaak ook genoemd als dienstbetrekking nummer of afgekort IKV) wordt in de aangifte doorgegeven naar de Belastingdienst en UWV. De combinatie van nummer inkomensverhouding, burgerservicenummer en werkgever (het ...